тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Делчево - Македония - 24лв - 21.07; 28.07.2018; Кавала-Тасос 21.07 - 33 лв.........Мелник - Рупите - Златолист - 29лв - 28.07.2018; Власинско езеро - трън - 22лв - 28.07.2018; Last Minute Оферта 20.07.2018г. - Златни Пясъци - 325лв закуска, обяд, вечеря + транспорт
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната На Планина Еднодневни екскурзии 21.07; 28.07 2018 НОВО НОВО НОВО LAST MINUTE OFERTI !!! На Море в Гърция НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ ДУБАЙ; КУБА; РИВИЕРА - МАЯ - МЕКСИКО; ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА; МАЛДИВИТЕ; ИЗРАЕЛ 2018 Eкскурзии Виена, Будапеща, Прага, Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
Екскурзия Дубровник -Тирана-Охрид

Екскурзия в Дубровник -Тирана

5 дни/4 нощ.

Дестинация: Хърватия

Курорт: Дубровник

Транспорт: Автобус

Дати: 20.09 - 24.09.17

Цена от: 295 лв

                 Екскурзия в ДУБРОВНИК с Котор-Будва и Тирана 
 
                          ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:  - GSM: 0886 883282 

Маршрут: София - ДУБРОВНИК - София
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки  
Включен пансион: 3 закуски и 3 вечери
Пътуването е без нощен преход1 ДЕН /СОФИЯ – ДУБРОВНИК/

Отпътуване от София пл. Руски паметник (кръговото) в 05.00ч. Пътуване през Сърбия, Албания   с кратки почивки за освежаване. Късно вечерта пристигане в Настаняване в хотела. Късна вечеря. Нощувка.

2 ДЕН./КОТОР-ДУБРОВНИК/
Закуска.Отпътуване за  Котор  и Дубровник.  Oтпътуване за Котор, градът и природния район около него са включени в списъка на UNESCO. Туристическа обиколка в старият град: Западната порта на градските стени, Главния площад, Часовниковата кула, двореца на Дуковете, Византийския дворец, катедралата Св.Трифон.  Отпътуване за  Дубровнишка ривиера и Дубровник. Туристическа програма в стария град на Дубровник  (По време на програмата се посещават и туристическите обекти, за които има входна такса. Туристите, които не желаят да заплатят входните такси, изчакват групата отвън пред всеки обект, за да продължат с туристическата обиколка): улица Страдун,  двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата Св.Спас, Градската часовникова кула, Дубровнишката катедрала, църквата Св.Влах (покровителя на града), Свободно време в Дубровник. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН /УЛЦИН- или ЦЕТИНЕ и БУДВА /
Закуска. По желание: Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Туристическа обиколка в старият град на Будва: придвижвайки се по тясните улички и площадчета ще стигнем до църквата Св.Троица, катедралата Св.Йоан и Цитаделата. Свободно време за обяд.Екскурзия до Цетине - старата и историческа столица на Черна гора. Разположен е в южната част на страната, в малка карстова равнина заобиколена от варовикови планини. Цетине е културен и духовен център на Черна Гора. В градът можете да видите много интересни места. Сред тях са манастирът Цетине, построен през XV век. В него се съхраняват няколко реликви – останките на Св.Петър от Цетине, дясната ръка на Йоан Кръстител, останките на Петър II Петрович Ниерос и короната на Стефан Урос IV Дусан – средновековен император на Сърбия. Влашката църква – построена през 1450г., различното при нея е оградата на църквата, която е направена от оръжията на заловени врагове. Забележителност е и кралския театър „Зелски дом“. Ако сте почитател на музеите имате избор между окръжния музей, музея „Петър Петрович Ниегос“, етнографския, историческия музей, музея на изкуствата или този на електрическата индустрия. Свободно време.Вечеря.Нощувка.

4 ДЕН /ТИРАНА- СОФИЯ/ 
Закуска. Отпътуване за България през Албания - Тирана. Панорама на Столицата на Албания, която предлага интересна смесица от съвременна архитектура и исторически паметници. Разходка из площад Скендербег - сърцето на града. Интерес представляват: паметникът на националния герой на Албания Герг Кастриоти Скендербег, Джамията на Етем бей, Часовниковата кула, Дворецът на културата и Националният исторически музей.Свободно време. Свободно време в Охрид. Нощувка в Охрид.
 
 5 ДЕН /Охрид- СОФИЯ/
Свободно време в съцето на Охрид до 12 часа.Отпътуване за България 
 
  
Дати: Цена:
14.04.2017   295 лв. 
   28.04.2017 г. 295 лв.
  20.09.2017 г. 295 лв.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • 4 нощувки  (3* на Черногорска  ривиера,+ 1 Нощувка в Охрид)
 • 3 закуски, 3 вечери
 • транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
 • Целодневна екскурзия до Дубровник  и Котор 
 • екскурзоводско обслужване


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • входни такси за забележителностите 
 • Екскурзия до Цетине и Будва - 10 евро
 • доплащане към медицинската застраховка за хора до 65  - 5.90 лева ; от 65 до 75г. –10 лева; от 76 до 80г. – 12 лева. 
 • Панорама на Тирана - 15 евро
 • Курортна такса -1.3 евро на ден

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
 • Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
 • Агенцията си запазва правото за промени в последователноста на изпълнение на програмата.
 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване" в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

 

   ОБАДИ се сега на телефони: 02 / 980 57 75 Gsm: 0886 883 282 

 


Екскурзия в ДУБРОВНИК с Котор-Будва и Тирана 2017