тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Ниш - Пирот 16.03.2019 - 28лв .... Делчево - Македония -02.03; 16.03.2019 25лв ........ 8 - ми Март в Пирот - Купон 08.03.2019 - 69лв. ...... Уикенд в Нишка Баня 09.03 - 10.03.2019 125лв ....... Уикенд в Делчево 09.03 - 10.03.2019 99лв
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната Еднодневни екскурзии  2019 На Море в Гърция НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ ДУБАЙ; КУБА; РИВИЕРА - МАЯ - МЕКСИКО; ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА; МАЛДИВИТЕ; ИЗРАЕЛ 2018 Eкскурзии Виена, Будапеща, Прага, Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
Екскурзия Прага с Виена- Дневни преходи!

Екскурзия Прага с Виена,Братислава- Будапеща - Дрезден

6 дни / 5 нощувки

Дестинация: Чехия

Курорт: Прага

Транспорт: Автобус

Дати: 30.07-04.08.2019 - Потвърдена ! 03.09- 08.09.2019 - Потвърдена !

Цена от: 349 лв

              Екскурзия в Прага с Виена,  Будапеща, Братислава и Дрезден 

                                                     (Дневни преходи)

 

                                              Дата: 30.07 - 04.08 - Потвърдена !

 

За РЕЗЕРВАЦИИ:   на Gsm: 0886 883282; 02 980 57 75

Адрес: Неофит Рилски 31 (партер)    

                                                                                        

                                                              Програма: 6дни/5нощувки

1 Ден -  София-Будапеща 750 км.

Отпътуване в 05:30 ч. (Руски паметник) по маршрут София- Белград- Будапеща. Вечерта пристигане в унгарската столица. Нощна панорамна обиколка на Будапеща – Будайската крепост, от които се разкрива прекрасна панорама към Парламента, река Дунав и Пеща,  издигната от Хабсбургите, неоготическия Парламент – символ на града и построен с цел да засенчи този в Лондон. Панорамната обиколка продължава по бул. „Андраши”, известен с музеите и галерии разположени от двете му страни и Площада на героите. От площада започва началото си и прекрасния градски парк със средновековния замък Вайдахуниад.Настаняване в хотел.Нощувка в Будапеща (в самия града)

2 Ден - Виена-Прага

Закуска. Отпътуване за Виена.Престой в Авсрииската столица 4-5 часа. Панорама на Виена:   Операта, Стефансдом, Кертнерщрасе, площад Грабен, Двореца Хофбург, паметника на Мария Терезия, Кметството, Катедралата на Виена, къщата на Моцарт. Свободно време във Виена. Каквото и да кажем за столицата Виена, ще е малко! Това е един от градовете, който много обича Великден. Около 21.00ч. пристигане в Прага.Настаняване в хотела. Нощувка в Прага. (в самия града.)

 

3 Ден - Прага

Закуска. Панорамна разходка в  Прага -  чешката столица е известена многообразната си архитектура от различни периоди - барок, рококо, готика, романтизъм,страна вярна на традициите си, с оживената и достолепна Прага и с провинциалните старинни градове, с Бохемския кристал и Музиката на Дворжак, с анекдотите за Швейк и сянката на Вацлав Хавел, привлича любители на културни забележителности и архитектурни шедьоври, на най-вкусната бира в света и пражката шунка … Чуйте легендата за Либуше, сънувала сън за чуден град, наречен Прага, който…” ще позлати звездите – с могъща Катедрала, Часовникова кула, замъци и площади…”.Пешеходна обиколка в Старата част на Златна Прага – Старе месте, световноизвестният Златен град е културно и духовно средище, което от десетилетия привлича творци от цял свят. Туристическата обиколка включва: централният площад на Стария град – катедралата Св. Тин, Кметството с музикалните фигури, Карловия мост с каменните фигури на светци, включително на Св. Св. Кирил и Методий, църквата Св. Николай,  продължава се по бул. „Вацлавски Намести” до Народния музей с паметника на добрия крал Венцеслав.Нощувка в Прага. 

4 Ден - Прага-Дрезден - 150 км

 

Закуска. По желание: Еднодневен тур до Дрезден.Разглеждане на Дрезден – Цвингера ,  Фрауенкирхе, Замъка (по време на обиколката всички обекти се гледат отвън). Възможност за самостоятелно посещение на Дрезденската галерия, една от най-богатите картинни галерии в света, съхраняваща картини на Рафаело, Тициан, Рубенс, Рембранд, Ван Дайк, Дюрер, Мурийо, Пусен и др. и помещаваща се в Цвингера. Посещение на" Мол Дрезден".  Нощувка в Прага.

  

5 Ден - Прага-Братислава

 Закуска. Отпътуване за Будапеща. Туристическа обиколка на града - Будайската крепост, река Дунав и Пеща, издигната от Хабсбургите, Парламентът в неоготически стил - символ на града и виждащ се от всяка точка по поречието на реката, бул. Андраши, известен с музеите и галерии, разположени по продължението му, Базиликата Св. Стефан. Тя е кръстена в чест на първия крал на унгарското кралство - Ищван. Вътрешността на храма изненадва със своите размери и елегантност. Църквата притежава много изящни стенописи, мозайки, статуи и красиви олтарни фигури. В строителството и декорацията са използвани 150 вида мрамор.
Нощувка в Будапеща.

6 Ден

Закуска. Разходка с корабче по Дунав. Отпътуване за България -  вечерта пристигане в София.Цената включва:

 • 5 нощувки със закуски, съответно 2 нощувки в Будапеща или района, 3 нощувки в района на Прага 
 • Панорамна обиколка Прага (автобус+пешеходна разходка в Историческия център)
 • Панорамна обиколка в Будапеща;
 • Панорамна обиколка на Виена
 • Водач-представител на фирма Мивеки Травел по време на цялото пътуване.

 

Цената не включва:

 • Входни такси по обектите;
 • Хотелски градски такси за всички хотели по 1,5 евро на ден  
 • Панорамна разходка на Дрезден - 17 евро - минимален брой туристи 30 човека
 • Туристическа програма в Прага - 13 евро
 • Панорамна разходка с кораб по Дунав в Будапеща при мин. 25 туристи – 15 евро на човек;
 • Доплащане за единична стая - 140 лева;
 • Медицинска застраховка с асистънс и покритие 2000 евро - 12.50 лв. Доплащане задължително в офиса на Мивеки Травел
 • Допълнителните eкскурзии по програмата се планират при подписване на договор и се заплащат 20 дни преди датата на отпътуването.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата
 • Разходка с корабче по река Вълтава - 20 евро

 
 При посещение на Чехия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в чешки крони, от България. - Препоръчително да си смените за двама около 100 лв в Крони.

При посещение на Унгария, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите във форинти, от България.  - Препоръчително да си смените за двама около 20 лв в Форинти .                                               
При транзитно преминаване през Сърбия е препоръчително да си обмените по  10 лв на човек - Динари.

 

    Застраховки:

 • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2019
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
 •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

 

 

 

                                                         Тази оферта ви харесва? ...  

 • Обадете ни се за да ви разкажем повече - 02 9805775; 0886 883282

 

 

 Екскурзия Прага с Виена, Будапеща и Дрезден

Етикети:

Екскурзия Прага,Екскурзия до Прага,Прага Екскурзия,Прага, Екскурзия Прага-Виена,Екскурзия до Виена,Екскурая Виена,Виена Екскурзия,Екскурзия Прага,Екскурзия Прага,Ексурзия Виена-Будапеща, Будапеща,Виена-Прага, Екскурзии Прага, Прага Екскурзии, Екскурзия Прага-Виена, Екскурзия до Прага,Екскурзии,Прага,Екскурзии,Виена,Прага,Дрезден, Автобусна екскурзия Прага,Прага Автобусна Екскурзия,Виена автобусна Екскурзия.Екскурзия Прага автобусна екскурзия,Екскурзия Прага,Екскурзия Прага,Екскурзия Прага,Проция Прага, Екскурзия Прага-Виена 30.03,Прага,Виена, Автобусна екскурзия Прага, Промоция Виена.Екскурзия Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия до Прага.