тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Екскурзия Виена-Залцбург-Мюнхен-Верона-Венеция

София-Будапеща-Виена-Залцбург-Мюнхен-Верона-Венеция-София

Дестинация: Италия

Курорт: Венеция

Транспорт: Автобус

Дати: 14.06-19.06.2016; 12.07-17.07.2016

Цена от: 369 лв.

Екскурзия Виена-Залцбург-Мюнхен-Верона-Венеция

           Маршрут: София-Будапеща-Виена-Залцбург-Мюнхен-Верона-Венеция-София

 

      (Австрия-Германия-Италия)

 

Програма:


Ден 1 София  

Отпътуване в 19.00 ч. от  София с лицензиран, комфортен автобус. Транзитно преминаване през Сърбия, Унгария – нощен преход. 

Ден 2 Виена (Австрия) 

Пристигане в Залцбург около обяд. Настаняване в хотел 2*/3* в Залцбург/района на Залцбург. Разглеждане на забележителностите на града: градините на замъка Мирабел, “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”,  площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац”, “Моцартплац”. Възможност за посещение на замъка Хьоензалцбург, който е най-добре запазената средновековна крепост в Европа. Свободно време. Нощувка. 


Ден 3 Залцбург – Мюнхен (Германия) 

Закуска. Отпътуване за Залцбург  Разглеждане на забележителностите на града: градините на замъка Мирабел, “Гетрайдегасе”, родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”,  площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац”, “Моцартплац”. Възможност за посещение на замъка Хьоензалцбург, който е най-добре запазената средновековна крепост в Европа. Свободно време. 
Отпътуване за Мюнхен (100 км) и пешеходна разходка в центъра на баварската столица  "Мариенплац" с Колоната на Дева Мария; църквата "Св. Петър"; Старото кметство; Новото кметство - изключително творение на строителството; църквата "Фрауенкирхе", превърнала се в символ на Мюнхен; Новата резиденция; "Хофбройхаус" - бирария с неповторима баварска атмосфера. Настаняване в хотел 2*/3* в Мюнхен / района на Мюнхен  вечерта. Нощувка. 

Ден 4 - Верона
Закуска. Отпътуване за Верона. Разглеждане на Верона (Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. „Ербе”). Късно вечерта – пристигане в Венеция. нощувка в района на Венеция. 
Ден 5 - Венеция

Закуска. Отпътуване от Пунта Сабионе с корабче (не е включено в пакетната цена - 10 евро) до Венеция. Пешеходна обиколка - Моста на въздишките, Двореца на Дожите, площада и базиликата Сан Марко, моста Риалто с атрактивния пазар и др.  Свободно време. Отпътуване за България с транзитно преминаване през Сърбия.

Ден 6   

Около обяд пристигане в България.




ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВАТ: 

Транспорт с лицензиран, комфортен автобус; всички трансфери по програмата 
1 нощувка със закуска в хотел 2*/3* Виена (Австрия) 
1 нощувка със закуска в хотел 2*/3* в Мюнхен/района на Мюнхен (Германия) 
1 нощувка със закуска в хотел 2*/3* в Венеция/района на Венеция (Австрия) 
екскурзионна програма в Виена, Верона,Венеция 
водач от фирмата по време на цялото пътуване; 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 
Пътни  такси по целия маршрут - 15 евро

Панорама на Залцбург и Мюнхен - 20 евро

разходи от личен характер,входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт; 

медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 2 000 ЕВРО 



ДРУГИ: 
Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване 

Всички деца ползват седалка в автобуса. 
Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек 

   

ОБЩИ УСЛОВИЯ: 
Програмата се провежда при минимум 45 записани туристи! 

Заплащане в брой или по банков път: авансово плащане – 50% от пакетната цена при записване, доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване. 
В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване. 
Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и ксеро копие). 
Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната. 
„Мивеки Травел” не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до държавите по програма поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини 
 „Мивеки Травел” не предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт. 
„Мивеки Травел” си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии. 
 „Мивеки Травел”  си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. 

 

 

Застраховки:

  • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2016
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
  •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
  • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.