тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Екскурзия Барселона 10 дни - Дневни преходи!

Екскурзия Барселона - дневни преходи

10 дни/9 нощ

Дестинация: Испания

Курорт: Барселона

Транспорт: Автобус

Дати: 31.08-09.09.2018; 21.09 - 30.10.2018; 12.10- 21.10.18

Цена от: 860 лв.

  Екскурзия Съкровицата на Европа – 10 дни

ОБИКОЛНА ЕКСКУРЗИЯ С БАРСЕЛОНА 

(само Дневни преходи)

 (с Монако, Генуа, Милано, Марсилия, Жирона,Ница, Венеция,Загреб) 

 

                        ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ и РЕЗЕРВАЦИИ:  - GSM: 0886 883282  

                                                               

 

Възможен трансфер: в двете посоки от Бургас - 60 лева; Сливен – 50 лева; Стара Загора – 45 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева - при минимум 16 човека

 

 

                                                       Програма: 

 Първи ден – 6.30ч. отпътуване от София.Дневен преход.Транзитно преминаване през Сърбия.Настаняване в Хотел 3*. Разходка със свободно време е сърцето на Загреб.Нощувка в района на Загреб или Постойна.

 Втори ден -  Закуска.Отпътуване за Милано. Пешеходна разходка в централната част на града – Двореца Сфорца, Миланската "Ла Скала", галерията "Виктор Емануил ІІ", Катедралата и др.Нощувка 

 Трети  ден -  Закуска.отпътуване за Франция. Посещение на княжество Монако: квартала Монте Карло с казиното, операта, „фибата” пистата на Формула 1, Двореца на Династия Грималди и принц Алберт следват къщите на принцесите на Монако, Ботаническата градина, Океанографския мозей. Отпътуване за   Ница – разглеждане на първият модерен курорт на европейската аристокрация; Английската алея, площад Масена, хотел Негреско. Кратко свободно време. Настаняване в хотел в района на Марсилия.Нощувка.

 

Четвърти ден - Закуска.Отпътуване за Барселона.Посещаване на Жирона – Катедралата, централният площад,стария град. Настаняване на Коста Брава.(курортите Калея или Лорет де Мар около 30 км от Барселона) Вечеря. Нощувка.

 

Пети ден ден -  Закуска. Отпътуване за  Барселона. Туристическа обиколка на града: църквата Саграда Фамилия, площад Испания, паметника на Колумб, Посещение на парка Гюел,  Свободно време централните улиците Грация и Ла Рамбла.площад Каталуния, Вечеря.Нощувка.

 

Шести ден - Закуска. Отпътуване за манастира Монсерат. От векове Монсерат е поклонническо място, а също така и най-святото за Каталуня. Манастира дължи своето съществуване на неголямата статуя „Ла Моренета” – Черната Мадона, скрита тук според преданията от Св.Петър. Легендата разказва, че статуята на Пресветата Дева е намерена от овчари, привлечени от сияние, което се излъчвало седем последователни съботи от вътрешността на пещера, в която е престояла скрита от мюсюлманските завоеватели векове наред.Туристическа програма в Барселона: Известния стадион Камп Ноу.Свободно време за посещение на стадиона. Хълмът Монжуик, след това една незабравима разходка в града: Готическия квартал с уникалните си сгради, Вечеря.Нощувка.

  

 Седми ден - Закуска. Отпътуване за Марсилия. Туристическа програма в сърцето на града: Нощувка в района на  Марсилия. 

Осми ден -  Закуска. Отпътуване за Генуа. Туристическа програма в сърцето на Генуа .Нощувка в района на Милано или Бреша.  

 

Девети ден -  Закуска. отпътуване за Венеция. Пешеходната обиколка във Венеция ще започне от площад „Сан Марко”, приличащ на огромна мраморна зала, „най-красивият в света”, както казва Наполеон за него. Тук можете да видите всичко най-важно във Венеция: величествена църква, готика, ренесанс, барок, старото и новото седалище на градската управа, Часовниковата кулаКампанилеБазиликата “Сан Марко” - символ на венецианското богатство и могъщество с пищната си архитектура, позлатени византийски мозайки и статуи; Моста на въздишките; Канале Гранде – най-големият воден булевард във Венеция, около който са разположени над 200 представителни дворци на богати венециански фамилии. Над Канале Гранде минават три моста, най-популярен сред които е мостът Риалто; Двореца на Дожите – в миналото седалище на венецианското правителство, а днес музей с богата колекция от платна на известни майстори: Веронезе, Тициан, Тинторето и др.  Свободно време.   Нощувка в района на Венеция.

 

Десети ден - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след полунощ.

 

Дати: Пакет: DBL
   31.08.2018 

860 лв

 760 лв. Ранно записване!

   21.09.2018 

860 лв 

  730 лв. - Ранно записване!

  12.10.2018

860 лв

  690 лв. - Ранно записване!

 

Цената включва:

 - транспорт с автобус 3*

 - 9 нощувки със 9 закуски /1 в района Загреб/Постойна , 2 – в района на Милано, 3 в Коста Брава в хотел, 2 в района на Марсилия 1 нощувка в района на Венеция/Тревизо

  - туристическа програма в определените градове и туристически обекти по маршрута

  - Целодневна панорама на Барселона (автобусна и пешеходна разходка - 5 ден)

  - 3 Вечери  в Барселона

  - Пешеходна панорама на Загреб

  - Пешеходна разходка на Милано 

  

Цената не включва:

 - медицинска застраховка

- входните такси за туристическите обекти

- Градски такси  1-2  евро евро на ден 

- Допълнителните eкскурзии по програмата се планират и заплащат преди отпътуването

  Допълнителен пакет:  Екскурзията до Венеция - 20 евро, Полудневна екскурзия (Монако+Монте Карло) - 20 евро, Панорама на Генуа- Ница и Марсилия 25 евро, Панорама на Барселона + полудневна екскурзия до най-святото място в Каталуния - Монтсерат -(шести ден) - 35 евро  

 

 Общи условия:

 - Екскурзията се осъществява при минимум 45 човека /за всяка група/.

- Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 10 дни преди отпътуване.

- Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.

 - Необходими документи - само Лична карта !

- Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща капаро в размер на 400 лв на човек.

- Програмите в който не са упоменати хотелите ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване

- Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

- Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:

 

- Важно!  Промяна на цената е възможно: промяна на транспортни разходи /гориво/, промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

 Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2018

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;

 Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.