тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Бирфеста в Прага май месец 5нощувки Дневни преходи ! Хит цена 320 лв ............ Пирот 24.02.2018г. - 22лв ............ Парти в София в р-т - цена 50лв с Камелия Поп Фолк Гост изпълнител + куверт ........ Уважаеми клиенти, Туристическа агенция Мивеки уведомява свойте клиенти че от 13.08.2015г. има нов договор за Организирано туристическо пътуване съобразен с новия закон на Министерство на туризма, и с всички изисквания по закона на Кoмисията за защита на потребителите.
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната На Планина Еднодневни екскурзии - 17.02; 24.02.2018 2018 ВЕЛКДЕН ИЗРАЕЛ НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ ДУБАЙ 2018 Eкскурзии Виена, Будапеща, Прага, Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
Екскурзия Перперикон и Златоград

Екскурзия Перперикон и Златоград

2 Дни/1 Нощувки

Дестинация: България

Курорт: Перперикон

Транспорт: Автобус

Дати: 22-23.07; 08-09.2017

Цена от: 75 лв.

Екскурзия Перперикон и Златоград

 

Програма:

1 ден - СОФИЯ – ЗЛАТОГРАД – ТАТУЛ – КЪРДЖАЛИ 
Тръгване от гр.София  по маршрут София – Пловдив – Златоград. Пристигане в град Златоград. Посещение на „Етнографски ареален комплекс – Златоград” – голям музей на открито, който представя традиционните занаяти на региона и облика на града преди повече от 100 години. Свободно време за разходка из красивия архитектурен резерват и възможност да се насладите на прясно приготвеното кафе на пясък, да посетите най-старата църква в Родопите - “Успение Богородично” - построена през 1834 год. и сградата на най-старата поща в България. Отпътуване за Татул. Тракийското светилище датира от края на V и началото на ІV хил. пр.Хр. Представлява скален масив с пресечена пирамида на върха. Комплексът се състои от два саркофага, четириъгълно легло за главния олтар и триметров кладенец. Настаняване в хотел **/***. Нощувка в района на град Кърджали /гр.Момчилград/. 

2 ден - КЪРДЖАЛИ – ПЕРПЕРИКОН – СОФИЯ 
Закуска. Отпътуване за Кърджали. Посещение на прочутия храмов комплекс „Успение Богородично”, изграден и стопанисван всеотдайно от отец Боян Саръев. В манастира се намира и частица от кръста Господен, открита при разкопки на архиепископска църква в Перперикон от археолога проф.Николай Овчаров. Реликвата е пренесена в храма със специално литийно шествие и днес привлича хиляди поклонници от цялата страна. Посещение на най-големия мегалитен ансамбъл на Балканския полуостров - Перперикон, състоящ се от четири основоопределящи части – мощна крепостна стена, акропол, дворец, северно и южно предградия. Върху този археологически комплекс повече от двадесет века, различни поколения са оставили своите отпечатъци. Отпътуване за София следобяд. Пристигане в гр.София вечерта. 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА: 
• нощувка в хотел в района на град Кърджали **/*** ; или Хасково, Момчиловград
• 1 закуска;  
• транспорт с комфортен автобус; 
• туристическа застраховка; 
• екскурзоводско обслужване. 

ОТСТЪПКИ: 
 
 
• настаняване на дете от 6 до 12 години в стая с двама възрастни – минус 10 лв; 

ДОПЛАЩАНЕ: Медицинска застраховка 3 лв