тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт

София - Крушевац -София

2 Дни/1 Нощувка

Дестинация: Сърбия

Курорт: Пирот

Транспорт: Автобус

Дати: 07-08.2020 - Потвърдена !

Цена от: 135лв

 Уикенд в Сърбия за 8 ми март-  Крушевац

 
Ден 1 - 7 Март 2020 г. 
  • Отпътуване от София в 07:30 ч от пл. Руски паметник по маршрут София - Калотина - Ниш. По желание безплатно :Преди обяд  панорамна обиколка на Ниш, започвайки от Медиана, останала от Константин Велики и разположена на древния римски път „Виа Милитарис”- днешният път от София до Ниш. Отправяне към центъра и разглеждане на Нишката твърджава- крепостта останала завещание от различните епохи и народи преминавали през древния град Наисус. Комплексът е реставриран и части от римско и византийско време са изложени като експонати, запазеният турски хамам и джамията, монумента посветен на сръбския принц Милан Обренович са малка част от археологичните находки. Продължаваме през река Нишава към пешеходната част от центъра на Ниш и паметника на крал Милан на едноименния площад. Свободно време за обяд и разходка. Отпътуване за Крушевац. Следобед пристигане и настаняване в хотел Golf & Spa 3* http://hotelgolf.co.rs.Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела. .
  • Вечеря и програма с жива музика и НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка

Ден 2 - 08  Март 2020 г. 
  • Закуска. Пешеходна обиколка из забележителностите на Крушевац- Средновековната крепост на града, църквата „Св. Стефан” или по- известна като Лазарица, паметника на загиналите в битката при Косово и други. Вкусните кафани, малките сладкарници и магазини са местата, в които можете да усетите гостоприемството, да опитате някой сръбски деликатес или да се насладите на китния сръбски град. Отпътуване за България. Пристигане около 21ч.

 
Хотел Възрастен в двойна стая Единична стая   Трима възрастни
Golf & SPA hotel Krusevac
или HOTEL DABI
135  лева 165 лв   405 лв
   
Цената включва:
  • 1 нощувки с 1 закуски,  в хотел Golf & Spa 3* www.hotelgolf.co.rs или хотел Dabi 
    • Празнична  вечеря с богато меню, жива музика и НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ!
    • Панорамна обиколка на Ниш и пешеходна обиколка в Крушевац;
    • Безплатно ползване на СПА центъра на хотела  Golf & Spa– вътрешен басейн;
    • Представител от Мивеки Травел по време на пътуването и престоя;
    • Медицинска застраховка в ЗАД Армеец - с покритие 2000 евро
    • Транспорт с комфортен автобус

Цената не включва:

                   Разходи от личен характер

 

 

  Етикети: 

8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт,8-Март в Сърбия- СПА Уикенд с жива музика и транспорт