тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




ИЗРАЕЛ 2020 - 3 НОЩУВКИ - ПЪТЕШЕСТВИЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ

София – Тел Авив – Яфо – Витлеем – Йерусалим – Йерихон – Каср Ал Яхуд – Мъртво Море – К – София

4 дни / 3 нощувки

Дестинация: Израел

Курорт: Йерусалим

Транспорт: Самолет

Дати: 15.03.2020; 26.04.2020; 17.05.2020

Цена от: 699 лв

ИЗРАЕЛ 2020 - 3 НОЩУВКИ 

4 дни / 3 нощувки

 

 
 

ДАТА

15.03.2020

ЦЕНА

699.00лв

 
     
   


 

4 дни / 3 нощувки / 3 закуски / 3 вечери

Програма


Офертата включва:
• Самолетен билет София - Тел Авив - София с АК Ryanair/Wizz Air, с включен малък кабинен багаж (40х30х20см), с включени летищни такси;
• 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* във Витлеем;
• Туристическа обиколка на Тел Авив и Яфо;
• Трансфери по програмата с луксозен автобус, с включен Wi-Fi;
• Екскурзовод на български език.

Офертата не включва (задължително заплащане):
• Бакшиши - 20 долара (заплащат се в Израел).

Допълнителни услуги:
• Допълнителен багаж по разценки на авиокомпанията: до 10кг с Priority Boarding (55x40x20см) - 15 евро в посока;
• Туристическа програма във Витлеем - 15 евро;
• Екскурзия до Йерусалим - 35 евро;
• Екскурзия до Мъртво Море, река Йордан и Йерихон - 50 евро;
• Екскурзия "Нощен Йерусалим" - 25 евро;
• Входни такси на посещаваните обекти;
• Застраховка Отмяна на пътуване - 35лв.

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от летище София в 07:00ч. Пристигане в Тел Авив в 09:35ч. Панорамна автобусна обиколка на Тел Авив - икономическият и финансов център на Израел: Рамат Ган - кварталът на богатите; "Белият град" - известен квартал в Тел Авив, обявен от ЮНЕСКО за световно архитектурно наследство с десетките си сгради в стил Баухаус, съчетаващи различни течения в модерната архитектура; площад Дизенгоф - сърцето на града; площад Ицхак Рабин - мястото на убийството на екс-премиера на Израел. Пешеходна разходка в старинния квартал Яфо, известен със своето антично пристанище с над 8000-годишна история. Следобед свободно време. По желание (срещу доплащане) програма във Витлеем: посещение на базиликата Рождество Христово, разглеждане на яслите, в които е бил роден Иисус. Вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време или еднодневна екскурзия с доплащане до Йерусалим. Панорамна обиколка: Елеонският хълм, от който Иисус се е възнесъл към небесата, с панорами към стария град и златния купол на Храмовия хълм; Гетсиманската градина, която е сред култовите места свързани със страстите Христови с "Църквата на всички нации"; църквата с гроба на Дева Мария в долината Кедрон; хълмът Цион - придобил символично значение за възраждането и независимостта на евреите. Пешеходна разходка в стария град на Йерусалим - гробът на цар Давид; стаята на Тайната вечеря; Стената на плача - останала от Втория храм, който е бил най-свещеното място за всички евреи; разходка по Виа Долороса - улицата, по която Иисус е вървял с кръста си към Голгота; организирано посещение на Божи гроб и Голгота. Получаване на поименен сертификат за хаджийство. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия с доплащане до Мъртво Море, река Йордан и Йерихон. Мъртво Море - най-ниската точка на Земята, разположено на повече от 400м под морското равнище, известно със своите лечебни качества. Възможност къпане в най- соленото море на света, чиято соленост е 16 пъти по-голяма от тази на Черно море. Посещение на Каср Ал Яхуд - мястото на кръщението на Иисус Христос на река Йордан. Отпътуване за Йерихон - най-ниско разположеният град под морското равнище и едно от най-древните селища в света: поглед към Манастира на изкушенията. Вечеря. Вечерта възможност за обиколка на нощен Йерусалим. Нощувка.

4 ден
Закуска. Трансфер до летището за полет до България. Излитане в 10:25ч от Тел Авив, кацане в София в 13:10ч.