тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната Еднодневни екскурзии  2019 На Море в Гърция НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ ДУБАЙ; КУБА; РИВИЕРА - МАЯ - МЕКСИКО; ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА; МАЛДИВИТЕ; ИЗРАЕЛ 2018 Eкскурзии Виена, Будапеща, Прага, Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
ТРИФОН ЗАРЕЗАН ВЪВ ВИНАРНА „МЕЛНИК“

София - Хърсово - Мелник - Сандански - Софич

2 дни - 1 нощувка

Дестинация: България

Курорт: Сандански

Транспорт: Автобус

Дати: 16-02 - 17.02 - 2019

Цена от: 105лв

 

 

ТРИФОН ЗАРЕЗАН ВЪВ ВИНАРНА „МЕЛНИК“

 

ЦЕНА 105 ЛВ.

ДАТА: 16.02 -17.02

 

 

1-ВИ ДЕН

 

Отпътуване в 8.00 часа от  София за с.Хърсово – винарна „Мелник“. От 10.30 ч. Участие в традиционното зарязване на лозите с музика, народни танци, хапване и пииване на мелнишко вино от прочутият сорт „Широка мелнишка лоза“.Възможност за закупуване на вино директно от производител. След обяд посещение на гр.Мелник. Отпътуване за гр. Мелник - най-малкия град в България. Известен е със запазената възрожденска архитектура и червеното вино. Гъстата рубинена течност е прославила градчето в цяла Европа. Сред забележителностите на града са известната  Кордопулова къща – построена през 1754 г., Пашовата къща - построена през 1815 г., днес в нея се помещава Историческия музей на града, Музеят на виното, където ще можете да дегустирате и да закупите от хубавото, руйно червено вино. Ще се разходите по кълдаръмените улички и ще се насладите на прекрасната природа, която заобикаля градчето. Следобед  отпътуване за гр. Сандански и настаняване в семеен хотел. От 19.30 часа вечеря в 4* хотел-ресторант „Свети Никола“, по сет меню включаващо /салата асорти, свинска пържола със сос и гарнитура, шоколадова торта, безалкохолни и вода, ракия 0,50 мл./ с жива музика.

 

2-ри ДЕН

 

Закуска. Свободно време в гр. Сандански.Възможност за разглеждане на забележителностите в гр.Сандански. Археологическият музей в Сандански е основан през 1936 г. Намира се над основите на базиликата на епископ Йоан. Съдържа 11 367 музейни експоната и е един от 5-те археологически музеи в България, специализирани в областта на античната археология. В музея има колекция от римска надгробна мраморна пластика (І-ІІІ век), която е най-голямата в България, среща се рядко в Европа и е характерна само за този регион, също така и мозайки от раннохристиянския период (ІV-VІ век) с площ над 350 кв.м.Градският парк Свети Врач  е един от най-големите паркове в България и единствения с естествени пясъчни алеи. Историята на парка започва в периода 1916-1919 г., когато са посадените първите дръвчета. На територията на парка виреят най-различни растения. Паркът разполага с пейки, детски кътове, малки водни басейни и изкуствено езеро с водни колелета, а в центъра му се намират Летния театър и стадиона на града.Преди да отпътуваме за София, разходка „Изненада“.Отпътуване за София.Пристигане в София привечер.

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

* транспорт

* 1 нощувка в семеен хотел

* 1 вечеря в хотел Свети Никола 4* със жива музика

* водач

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Разходи от личен характер