тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




8 - Mи Март Купон в Кратово - 125лв

София - Кратово - София

2 дни - 1 нощувка

Дестинация: Македония

Курорт: Курорт

Транспорт: Автобус

Дати: 07-02-2020

Цена от: 125лв

 

МАРШРУТ: СОФИЯ – КРАТОВО - СОФИЯ

Дата 07.03 – 08.03.2020г

ЕКСКУРЗИЯ С АВТОБУС

2 ДНИ/ 1 НОЩУВКА/ЗАКУСКА/ ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ

 

 I Ден – Отпътуване  в 09.00 ч. от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София Преминаване през граничните пунктове „Гюешево”- „Деве Баир”. Попътно разглеждане на Осоговски манастир. Няма да е преувеличено да се каже, че манастирът "Св. Йоаким Осоговски", на територията на днешна Македония, е истински шедьовър на архитектурата на Балканите и величествен монумент на Православието. Интересна е историята на манастира и на неговия патрон - Св. Йоаким Осоговски. Има и още един любопитен факт - архитект на манастира е българин - майстор Андрей Дамянов от Дебърско.Свободно време за обяд в Крива паланка.  Пристигане в Кратово  и настаняване в хотел „Кратис” 4*. Свободно време.  Вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, музика на живо и неограничени напитки местно производство Нощувка.

 

II Ден – Закуска. Пешеходна разходка в центъра на гр.Кратово с местен екскурзовод на български език. Свободно време за пазаруване и обяд . Отпътуване за България. Пристигане в София  ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”,– вечерта.

 

ЦЕНА: 125лв.

 

Цената включва:                                                         

v   Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз;

v   1 нощувка със закуска в хотел „Кратис” 4*, в Кратово

v  Вчеря в ресторанта на хотела сет меню,жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство

v Представител на  фирмата по време на цялото пътуване;

v Посещение на Осоговски манастир

v Посещение на Крива паланка

v Разходка в  Кратово

 

 

Цената не включва:   

          Медицинска застраховка- с лимит на отговорност 2000 евро -  5лв

v Разходи от личен характер;

v Застраховка "Отмяна на пътуване" при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.

v  Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет- съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др., които се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания "Евроинс" срещу доплащане, съгласно тарифите на Застрахователя.