тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Екскурзия до Барселона със самолет

Екскурзия до Барселона със самолет и екскурзовод на български език

4 дни/3 нощувки

Дестинация: Испания

Курорт: Коста Брава

Транспорт: Самолет

Дати: 19-22.06; 24.07- 27.07; 13.08- 16.08; 06.09-07.09;

Цена от: от 1200 лв.

 
                            Екскурзия до Барселона със самолет
 
                              Барселона - самолетна екскурзия
 

 

                                                                           Програма:
 

 

1 ден:

 

 Посрещане  на летище София преди полета с представител на агенцията. Отпътуване  с авиокомапния Wizzair  Посрещане на групата, трансфер до хотела. Получаване полезна информция (посещение на обекти, закупуване карти за метро и др.) Свободно време. Нощувка.

 

 

 2 ден:

 

Закуска. Пешеходен тур на забележителностите на Барселона ( включен в цената ) с местен екскурзовод на български език- около 4 часа. Посещение на най-големия площад в града Пласа Каталуния и известния булевард – Ла Рамбла, с кафенета по тротоарите, улични артисти и продавачи на цветя. Разглеждане на двореца Гуел творение на известния архитект Антонио Гауди (отвън). Посещение на катедралата Ла Сеу. Разходка из Бари Готик – стария готически квартал на Барселона, по тесните му улички се усеща духа на града. Обиколката продължава до пристанището на Барселона Порт Вел. Най-яркият символ там е паметникът на Христофор Колумб. След кратка почивка на пристанището се отправяме към най-елегантната част на града - квартала Ешампле и известната улица Пасео де Грасия, където ще разгледаме най-добрите примери на къщи от 20 век, строени в стил Модернизъм, две от който са на Гауди - неповторимите Каса Батьо и Каса Педрера.

 

Следобед – свободно време за разглеждане на Барселона по интереси.

 

Идеи свободното време :

 

По желание индивидуално посещение на стадиона на футболен клуб Барселона – Камп Ноу, Зоологиестката градина или Аквариума.

 

Нощувка. 

 

3 ден:

Свободен ден в Барселона или по желание екскурзия до свещената планина на Каталуня и манастира Монтсерат. Това уникално място, само на около един час от Барселона, е известно с чудните си скални форми, природа и чист планински въздух. На височина около 700м. се намира и манастира на Монтсерат, известен със своята чудотворна статуя на Черната Мадона.  Ще посетим фигурата, църквата и възможност за разходка в околностите на манастира.

 

Цена на екскурзията:  60 евро при мин. 6 човека., 90 евро при мин. 5 човека, 100 евро при мин. 4 човека( заплаща се предварително в България )

 

Включва: транспорт с влак или автобус и туристическа програма с местен екскурзовод на български език + входна такса за манастира и посещение на Черната Мадона. Вррщане в Хотела Нощувка.

 

 

 4 ден:

Закуска. Свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи – музея на Пикасо, Каза Мила, Ла Педрера, Саграда Фамилия и Парк Гюел.Трансфер до летището. Полетът е в 21:15 ч., каца в гр.София в 01:55ч.

 

Цени на човек :

 

*Промо цените са валидни до изчерпване на промоционалните самолетни билети и се препотвърждават допълнително.

 

Цената включва:

 

  • 3 нощувки със закуски в хотел Amrey Sant Pau 2* www.hotelsantpau.com/   или подобен 2/3* с удобна локация.
  • самолетен билет София – Барселона – София с АК  Wizz air 
  • летищни такси
  •  туристическа програма 1-ви  с лицензиран местен ексурзовод на български език ( около 4 часа на ден )
  • ръчен багаж с максимални рамери 40/30/20
  •  медицинска застраховка асистанс с покритие 5000 евро от ЗАД „ Армеец“ 

Цената не включва:

         

  • запазване на място на борда на самолета - 12-15 евро на човек в посока/ако не се заплати за запазени места, системата на Wizz air разпределя на случаен принцип и няма гаранция, че ще пътувате един до друг
  • приоритетно качване на борда + още 1 чанта багаж с размери 55/40/23 см. - цена от 50лв. в посока. Заявява се при резервация. Цената е валидна в момента на резервация и се препотвърждава допълнително. 
  • чекиран багаж до 10 кг - между 50 лв.-70 лв. в посока. Размери: 149 см х119 см х 171 см. Цената е валидна в момента на резервация и се препотвърждава допълнително. 
  • чекиран багаж до 20 кг - между 70 и 90 лв. в посока.  Размери: 149 см х119 см х 171 см. Цената е валидна в момента на резервация и се препотвърждава допълнително. 
  • чекиран багаж до 32 кг - между 90 и 120 лв в посока. Размери: 149 см х119 см х 171 см. Цената е валидна в момента на резервация и се препотвърждава допълнително. 
  •  трансфер летище-хотел-летище  - 40 евро на възрастен/ 30 евро за дете ( заявява се и се заплаща предварително )
  •   градска / туристическа такса – заплаща се на рецепция на хотела  ( 4 евро на човек на ден)
  •  входни такси в тур.обекти:
  • Саграда Фамилия – 27 евро/деца до 11 г. - безплатно
  • Аквариум – 20 евро
  • Парк Гюел – 12 евро/деца до 6г. - безплатно
  • Стадион Камп Ноу + музей – 26 евро
  •  фламенко шоу – от 14 евро в зависимост мястото и какво е включено в билета.
  •  доплащане за застраховка на лица от 65 до 79 г. – 9 лв.
  • разходи за градски транспорт ( карта за 10 пътувания – 11евро )
  •  Организирана екскурзия с лицензиран местен екскурзовод на български език до Монтсерат – 60 евро ( включва билет за влака )
  •   Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание  – цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията с екскурзовод: 6 туристи.

Допълнителната екскурзия до Монсерат се провежда при минимум 4 туристи. При по-малка група е възможно провеждането срещу доплащане. 

Условия за резервация: депозит в размер на 50%, доплащане 10  дни преди датата на пътуването.

Минимален брой туристи: 10. Уведомление за несъбран  минимум: най – късно 10  дни преди пътуването.

Паспортен и визов контрол: по програмата се пътува с валидна лична карта или задграничен паспорт.  За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие).

ТО не носи отговорност за промяна в цените на входните такси и работното време на посещаваните на място обекти, както и промяна в часовете и дните на полетите от авиокомпанията.

ТО или екскурзовода има право да промени последователността на програмата.