тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Пирот 23.06 - 22лв;Кавала - Тасос-35лв; 30.06.2018 - Власинско езеро и Трън - 24лв; 24.06.2018 - Скопие и к. Матка - 37лв - 30.06.2018; На Плаж в Аспровалта - 40лв ........ Уважаеми клиенти, Туристическа агенция Мивеки уведомява своите клиенти че от 13.08.2015г. има нов договор за Организирано туристическо пътуване съобразен с новия закон на Министерство на туризма, и с всички изисквания по закона на Кoмисията за защита на потребителите
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната На Планина Еднодневни екскурзии 09.06; 16.06.2018 2018 НОВО НОВО НОВО LAST MINUTE OFERTI !!! На Море в Гърция НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ ДУБАЙ; КУБА; РИВИЕРА - МАЯ - МЕКСИКО; ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА; МАЛДИВИТЕ; ИЗРАЕЛ 2018 Eкскурзии Виена, Будапеща, Прага, Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
Екскурзия Прага с Виена, Будапеща и Дрезден

Екскурзия Прага - Дневни преходи.

5 дни / 4 нощувки

Дестинация: Чехия

Курорт: Прага

Транспорт: Автобус

Дати: 03.10 - 08.10.2017

Цена от: 265 лв

      

Eкскурзия Прага с Виена,  Будапеща и Дрезден

(Дневни преходи)

 

  За РЕЗЕРВАЦИИ:   на Gsm: 0886 883282; 02 980 57 75   

                                                                                       

                                                                Програма: 5дни/4нощувки

 

1 Ден -  София-Будапеща 750 км.

 Отпътуване в 06:00 ч. (Руски паметник) по маршрут София- Белград- Будапеща. Вечерта пристигане в унгарската столица. Нощна панорамна обиколка на Будапеща – Будайската крепост, от които се разкрива прекрасна панорама към Парламента, река Дунав и Пеща,  издигната от Хабсбургите, неоготическия Парламент – символ на града и построен с цел да засенчи този в Лондон. Панорамната обиколка продължава по бул. „Андраши”, известен с музеите и галерии разположени от двете му страни и Площада на героите. От площада започва началото си и прекрасния градски парк със средновековния замък Вайдахуниад.По желание ношна разходка с корабче по Дунав.Настаняване в хотел.Нощувка.

 

2 Ден

Закуска.Автобусна панорама на Будапеща по път за Виена. Отпътуване за Виена.престой в Авсрииската столица 4-5 часа. Панорама на Виена:   Операта, Стефансдом, Кертнерщрасе, площад Грабен, Двореца Хофбург, паметника на Мария Терезия, Кметството, Катедралата на Виена, къщата на Моцарт. Свободно време в центъра на града.Отпътуване за Прага -  Нощувка в Прага или района на Прага.

 

3 Ден - Прага

 Закуска .Прага е известена многообразната си архитектура от различни периоди - барок, рококо, готика, романтизъм,страна вярна на традициите си, с оживената и достолепна Прага и с провинциалните старинни градове, с Бохемския кристал и Музиката на Дворжак, с анекдотите за Швейк и сянката на Вацлав Хавел, привлича любители на културни забележителности и архитектурни шедьоври, на най-вкусната бира в света и пражката шунка … Чуйте легендата за Либуше, сънувала сън за чуден град, наречен Прага, който…” ще позлати звездите – с могъща Катедрала, Часовникова кула, замъци и площади…”.  Пешеходна обиколка в Старата част на Златна Прага – Старе месте, световноизвестният Златен град е културно и духовно средище, което от десетилетия привлича творци от цял свят. Туристическата обиколка включва: централният площад на Стария град – катедралата Св. Тин, Кметството с музикалните фигури, Карловия мост с каменните фигури на светци, включително на Св. Св. Кирил и Методий, църквата Св. Николай, паметника на Ян Хус, продължава се по бул. „Вацлавски Намести” до Народния музей с паметника на добрия крал Венцеслав. Свободно време в сърцето на Прага площад Вацлавски намести. Нощувка в Прага.

 

 4 Ден - Прага-Дрезден - 156 км

Закуска. Свободно време на площад Вацлавски намести сърцето на Прага.В близост е разположена и Тинската катедрала. може да се разходите по Карловия мост: средновековен шедьовър, дълъг 500 м., украсен с множество барокови статуи.Ололо 13ч. отпътуване за Будапеща.Нощувка.

 

5 Ден - Виена-Будапеща

Закуска.  Отпътуване за България.Около 22.30ч. пристигане в София.

 

 Цената включва:

 

 • 4 нощувки със закуски, съответно 2 нощувки в Будапеща или района, 2 нощувки в района на Прага 
 • Панорамна обиколка Прага (автобус+пешеходна разходка в Историческия център)
 • Панорамна автобусна обиколка в Будапеща;
 • Панорамна обиколка на Виена
 • Водач-представител на фирма Мивеки Травел по време на цялото пътуване.

 

 Цената не включва:

 

 • Входни такси по обектите;
 • Пътни и градски такси - 15 евро
 • Екскурзоводско обслужване във Виена - 10 евро - Доплащане задължително в офиса на Мивеки
 • Панорамна разходка с кораб по Дунав в Будапеща при мин. 25 туристи – 15 евро на човек;
 • Доплащане за единична стая - 110 лева;
 • Медицинска застраховка с асистънс и покритие 2000 евро - 12.50 лв. Доплащане задължително в офиса на Мивеки Травел
 • Допълнителните eкскурзии по програмата се планират при подписване на договор и се заплащат 20 дни преди датата на отпътуването.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата
 • Разходка с корабче по река Вълтава - 20 евро

 

 
           Застраховки:

 

 • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2017
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
 •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

 

 

                                                         Тази оферта ви харесва? ...  

 

 • Обадете ни се за да ви разкажем повече - 02 9805775; 0886 883282

 

 

                                  Екскурзия Прага с Виена, Будапеща и Дрезден