тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Княжевац и Пирот - 28лв ........Пирот -Димитровград - 20лв . ....... Делчево - Македония - 25лв - ...... Одрин - 35лв
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната Апартаменти за Продан Еднодневни екскурзии 17.11; 24.11 2019 На Море в Гърция НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ ДУБАЙ; КУБА; РИВИЕРА - МАЯ - МЕКСИКО; ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА; МАЛДИВИТЕ; ИЗРАЕЛ 2018 Eкскурзии Виена, Будапеща, Прага, Париж Транспортни Услуги

Автобуси
Под Наем
Класическа Италия - 6 нощувки

Класическа Италия

8 дни / 6 нощувки

Дестинация: Италия

Курорт: Рим

Транспорт: Автобус

Дати:

Цена от: 666 лв

Класическа Италия с 4 нощувки в Рим

                                       (Венеция-Верона-Рим-Флоренция-Постойна)

                                                         

   Възможен трансфер: в двете посоки от Бургас - 60 лева; Сливен – 50 лева; Стара Загора – 45 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева - при минимум 16 човека

 

 

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от София в 06.00 ч. Преминаване през Сърбия,Хърватия. Ако пристигнем по навреме около 18-19ч. Свободно време в централната част на Загреб.Нощувка в Загреб.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Венеция.  Пристигане във Венеция. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), пл. „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Вечерта - настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Рим през Верона. Разглеждане на Верона (Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. „Ербе”). Късно вечерта – пристигане в Рим. Настаняване в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Колизеума, арената Циркус Максимус, където са се провеждали прочутите надбягвания с колесници,Сикстинската капела с прочутите стенописи на Микеланджело, Форо Романо,  хълма Капитолия, пл. “Венеция”.  Разглеждане на Ватикана. пл. „Св. Петър”, базиликата “Свети Петър”.  Свободно време. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Рим с възможност за разглеждане на множество исторически обекти.(необходимо е ползването на градски транспорт). Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска.Свободен ден за  разглеждане на пл. “Навона”, Пантеона,  фонтана Треви, пл. “Испания”.Свободно време в централната част на Рим. Отпътуване за Флоренция.  Нощувка в района.

СЕДМИ ДЕН - Закуска.Културна програма в Флореция 8 ЧАСА : (необходимо е ползването на градски транспорт):  църквата – пантеон Санта Кроче, катедралата “Санта-Мария-дел-Фиорe”, квартала на Данте,  Купола на Брунелески и Кулата на Джото; площад "Синьория" с "Палацо Векио" ,разходка до Понте Векио - "Мостът на златарите"и градините "Боболи". Свободно време.

Отпътуване за  България.

ОСМИ ДЕН - Пристигане около 15 часа.

 

 

Дати: Пакет: DBL
   01.09 - 08.09.2018 

690 лв

  

   20.10 - 27.10.2018 

690 лв 

 

   

 

Цената включва:

 

 • 6 нощувки със закуски, съответно 1 в района на Загреб ,1 нощувки във района на Венеция, 3 нощувки в Рим, 1 нощувка в района на Флоренция  - транспорт с Луксозен автобус;

 • Панорамна  обиколка Рим (автобус+пешеходна разходка в Историческия център)

 • Панорамна обиколка Верона;

 • Панорама на Венеция 

 • Панорама на Флоренция 

 • Водач-представител на фирма Мивеки Травел по време на цялото пътуване.

 

 

 

Цената не включва:

 

 • Входни такси по обектите;
 • Медицинска застраховка с асистънс и покритие 2000 евро - 2 лв. на ден 
 • Билет за корабче до Венеция - 10 евро
 •  Градска такса - между 2 и 3 eвро на ден (задължително доплащане, на рецепция в хотелите); 

 

 ВАЖНО: При настаняване в Хотелите туристите заплащат задължително градска таксa.   Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите.

 

 

Застраховки:

 

 • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2018
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
 •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

 

                                                     


                                                         Тази оферта ви харесва? ...  

                         Обадете ни се за да ви разкажем повече - 02 9805775; 0886 883282