тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Гранд хотел Велинград - 5*

Град: Велинград

Курорт: Велинград

Цена от: 86 лв.

Местоположение
Петзвездният Гранд Хотел Велинград е луксозен СПА хотел разположен сред красива природа на живописен хълм в квартал Чепино, в курорта Велинград - официално обявен за "СПА столица на Балканите". От хотела се открива панорамна гледка към града и планината. Гранд Хотел Велинград се намира на 130 км от София, на около 1.30 ч. път от летището на столицата и на 80 км път от Пловдив.
Стаи
Гранд Хотел Велинград предлага настаняване в 66 стаи, 8 апартамента, 4 апартамента Лукс и 1 Президентски апартамент.
Стандартна стая – оборудвана с централна климатизация, LCD телевизор, интерактивна IP телевизия с VoD (видео по поръчка), безплатен безжичен интернет, минибар, две отделни легла (с възможност за съединяване), баня с душ кабина или вана, сешоар, тераса с изглед към конферентния блок на хотела.
Делукс стая – оборудвана с централна климатизация, LCD телевизор, интерактивна IP телевизия с VoD (видео по поръчка), безплатен безжичен интернет, минибар, две отделни легла или спалня, баня с душ кабина или вана, сешоар, тераса с изглед към басейн, гора или града.
Гранд Делукс стая - оборудвана с централна климатизация, LCD телевизор, интерактивна IP телевизия с VoD (видео по поръчка), безплатен безжичен интернет, минибар, спалня с луксозно спално бельо, баня с душ кабина или вана, сешоар, по-голяма тераса с изглед към басейна.
Апартамент Джуниър - оборудван с централна климатизация, LCD телевизор, интерактивна IP телевизия с VoD (видео по поръчка), безплатен безжичен интернет, минибар, спалня с луксозно спално бельо, баня с душ кабина или вана, сешоар, по-голяма тераса с изглед към басейна или града.
Апартамент Делукс - оборудван с централна климатизация, LCD телевизор, интерактивна IP телевизия с VoD (видео по поръчка), безплатен безжичен интернет, минибар, спалня с луксозно спално бельо, баня с вана, сешоар, по-голяма тераса с изглед към града.
Апартамент ВИП - оборудван с централна климатизация, LCD телевизор, интерактивна IP телевизия с VoD (видео по поръчка), безплатен безжичен интернет, минибар, спалня с луксозно спално бельо, баня с душ кабина и джакузи, сешоар, по-голяма тераса с изглед към басейна.
Барове и ресторанти
На разположение на гостите на Гранд Хотел Велинград са уютен лоби бар, класически ресторант, механа, бар басейн и Пиано бар.
Лоби барът разполага с 32 места и се намира в просторното фоайе на хотела. Той веднага впечатлява със стилната си и изискана атмосфера. В него можете да опитате богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкиши. Вечер можете да се насладите на тиха, жива музика и запалена камина /през зимата/.
Класическият ресторант предлага българска и средиземноморска кухня. Отворен е през целия ден .
В механата на хотела ще откриете вкусни български и родопскии специалитети, приготвени по стари български рецепти.
Можете да се скриете от летните горещини в прохладата на Бар-Басейна на Гранд Хотел Велинград, предлагащ богато разнообразие от разхладителни и освежаващи напитки.
Пиано бар Louise е нощен бар с жива музика от професионални музиканти. Дизайнерски обзаведен и е оборудван с професионално озвучаване и осветление. Пиано барът е мястото, което можете да послушате и потанцувате на жива музика или да пеете в организираните "караоке" вечери.
Бизнес център
Със своите 2 модерно оборудвани конферентни зали - зала България с капацитет до 200 места и зала Родопи с 60 места, както и с луксозната си заседателна ВИП зала за 16 човека, Гранд Хотел Велинград е изключително удобно място за провеждане на семинари, работни срещи и различни бизнес мероприятия.
СПА център
Уникалният СПА и Уелнес център на Гранд Хотел Велинград е разположен на площ от 1900 квадратни метра. Разделен е на две части. Общата част или зоната за релаксация е със свободен достъп (използването й е включено в цената на стаята/апартамента) и предлага :
- био-сауна
- финландска сауна
- ледена стая
- ароматна парна баня
- топли легла
- вулканична стая (caldarium)
- специални душове на удоволствието
- зона за релакс
- фитнес зала
В зоната за процедури на СПА и Уелнес центъра на хотела можете да се насладите на изключително разнообразие от СПА процедури: хамам, разул, джакузи с минерална вода, вана на Клеопатра, хидромасажни вани, терапии за тяло (с шоколад, мед, мляко, етерични масла и билки, кафе, соя ориз, екстракти от грозде, топли вулканични камъни, бамбук) луксозни терапии за лице, специални процедури за мъже и др.
Гранд Хотел Велинград разполага с 4 басейна с топла минерална вода - 2 вътрешни - плувен полуолимпийски, детски и голямо джакузи; 2 външни басейна - топъл зимен и топъл летен.
Хотелски услуги
На разположение на гостите на Гранд Хотел Велинград са следните услуги:
- магазини
- фризьорски и козметичен салон
- детски кът - външен и вътрешен
- детегледачка (при заявка)
- интернет зала с безжичен интернет
- охраняем паркинг
- коли под наем
- транспорт от и до летището при заявка
- боулинг с 6 писти с най-съвременно оборудване. Коктейл барът разполага с 60 седящи места, разпределени в мека мебел и бар пространство. Изключително подходящ за организиране на фирмени партита, промоции, тийм билдинги и специални поводи, той предлага на своите клиенти уютна обстановка и голямо разнообразие от коктейли.

 
Период

 

 
Тип стая

 

 
Тип изхранване

 

 
Цена

 

 
01.01.2014 - 28.12.2014

 

 
Единична Стандартна

 

 
Закуска

 

 
153.20 Лв.

 

 
Двойна Стандартна

 

 
Закуска

 

 
171.00 Лв.

 

 
Единична Делукс

 

 
Закуска

 

 
172.20 Лв.

 

 
Единична Гранд Делукс

 

 
Закуска

 

 
177.65 Лв.

 

 
Двойна Делукс

 

 
Закуска

 

 
190.00 Лв.

 

 
Двойна Гранд Делукс

 

 
Закуска

 

 
209.00 Лв.

 

 
Aпартамент Джуниор

 

 
Закуска

 

 
261.25 Лв.

 

 
Aпартамент Делукс

 

 
Закуска

 

 
294.50 Лв.

 

 
ВИП Апартамент

 

 
Закуска

 

 
332.50 Лв.

 
 
 Всички цени са на стая/апартамент на вечер и включват:
• нощувка
• закуска на блок маса
• туристическа застраховка
• курортна такса
• ползване на басейн с минерална вода
• детски басейн
• джакузи с хидромасажни джетове
• външен басейн
• детски кът
• фитнес
• парна баня
• финландска сауна
• био-сауна
• ледена стая
• емоционални душове
• топли лежанки
• вулканична стая
• зона за релакс
• безплатен безжичен интернет
• сейф в стаята
• паркинг
Цената не включва:
• допълнителни хотелски услуги
ДДС:
Цените включват 9% ДДС. Цените са крайни за клиента.
Забележка:
• Посочените цени НЕ са валидни за празници като: 14.02., 03.03., 08.03., Великден, 06.05., 06.09., 22.09, 08.12, Коледа и Нова година.
• Първо дете /06 - 11.99г./ на редовно легло с 1 възрастен в двойна стая – 30% намаление от цената за възрастен на редовно легло.
• Първо дете /06 - 11.99г./ на допълнително легло с 2 пълноплащащи възрастни – 70% намаление от цената на редовно легло за възрастен.
• Дете /00 - 5.99г./ - безплатно.
• Дете /00 - 5.99г./ с 1 възрастен – заплаща се цена за единична стая.
• Трети възрастен на допълнително легло - ползва отстъпка.
Условия за анулация:
Период: 01.01.2014-28.12.2014
• Aнулация без неустойка се прави в срок до 3 дни преди пристигането. След този срок се дължи неустойка в размер на стойността на 1 нощувка на съответната база.