тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Спа хотел Орфей - 5* - Девин

Град: Девин

Курорт: Девин

Цена от: 53 лв.

Местоположение
Намира се на 80 км от летището в Пловдив, 37 км от Пампорово, 300 м от пешеходната зона на Девин. Комплекс Орфей е център с възможности за спорт, развлечение и термално лечение. Хотелът е с индивидуален стил и атмосфера и е разположен във великолепен собствен парк.

Стаи
Всички стаи и апартаменти са просторни, с панорамен изглед към планината и удобно обзаведени, създавайки идеалното място за бизнес и развлечение.

Барове и ресторанти
- Ресторант Орфей - Разположен е на приземния етаж на хотела с големи тераси, където гостите могат да опитат традиционна българска и интернационална кухня в приятна атмосфера.
- Ориенталски ресторант - Изпитайте легендарната гостоприемност на Ориента, наслаждавайки се на атрактивно готвене пред очите ви от популярен турски майстор.
- Виенска сладкарница - Изкушете сетивата си с неповторими и разнообразни сладкиши сред уникална атмосфера и модерно обзавеждане.
- Пиано Бар - Направете вечерта си завършена като посетите Пиано Бара. Насладете се на интимната атмосфера и лукс под акомпанимента на жива музика.
- Pool Бар - Намира се до външните басейни, където може да опитате различни коктейли и напитки сред естествено красива и оживена среда.
- Еко Бар - Девин е известен като екологично чист район и предлага на своите гости разнообразни екологично чисти продукти. Тук може да опитате известният Мурсалски чай, наричан Родопската виагра, видове билков чай, натурални плодови сладка и сиропи, пчелен мед, както и продукти от арония. Атракцията на заведението е, че можете сами да си сипете минерална топла вода от специално направени чешми.

Бизнес център
Хотелът разполага с две конферентни зали, оборудвани с най-новата и модерна мултимедиа и аудио-визуална техника, включително кабина за симултантен превод. Зала България с капацитет 150 човека и зала Европа с капацитет 300 човека са иделно място за конференции, семинари, изложения, гала вечери, сватби и всякакви други подходящи случаи. Зала Европа е с възможност да бъде разделена на две самостоятелни и шумоизолирани зали, според желаните брой места.

СПА център
Балнеоложкият сектор разполага с всички съвременни устройства, съоръжения и уреди, които осигуряват модерно балнеолечение и балнеопрофилактика на нуждаещите се в обстановка на пълен релакс. Освен това те осигуряват прилагане на балнеометодики за укрепване здравето на здравите. Природните продукти, с които разполага хотела, са двете минерални води - Девинска и Беденска, Варненска лиманна кал, Черноморска луга, биоклиматичен фактор, екопътеки. Освен лечебно-профилактични, тези природни фактори служат като продукти за разкрасяване, уилнес и спа. В балнеологичната част на хотела е постигнато високо ниво на самата базата и техническото оборудване. Застъпени са всички сектори на Физикалната медицина (балнеология, климатология, физиотерапия и кинезитерапия (с масажи) и звената на едно Спа-заведение. Всички те обслужват болния и здравия турист.
- Балнео-водолечебен сектор - Ванното отделение към сектора разполага с 16 бр. най-съвременни специализирани ванни съоръжения, които позволяват провеждане на минерални вани с Беденска минерална вода. Предимство обаче имат комбинираните ванни процедури, с които се постига засилване ефекта на минералната вода чрез допълнително приложено механично, лекарствено, билково, електрическо, аромато-, хромо- или друго въздействие. Такива са ваните снабдени с въздушни и водни джетове за провеждане на "перлени вани", както в танген-торните вани и специалните душови устройства - "Душ Виши" и "Душ Шарко", които възпроизвеждат допълнително механичното въздействие. Релаксиращото или лечебното действие на различните видове цветове от слънчевия спектър и на електромагнитното поле се получава в луксозната водна вана за магнито-хромотерапия, а на различни по характеристика нискочестотни токове - в четирикамерната и в комбинираната цяла водна вана.
Към същият сектор принадлежат специализираните 3 вътрешни басейна, захранени с минерална вода Девин. Много атрактивен е големият многофункционален басейн с полуолимпийски размери. В него плувците могат да покажат своите умения, но в определени часове той служи за провеждане на групова подводна лечебна гимнастика или за изпълнение на водноструева терапия по Кнайп. Вторият басейн е с предназначение за балнеолечение при спокойно водно огледало и затова се предпочита от хора със здравословни проблеми на опорно-двигателния апарат или нервната система. Третият басейн е устроен като "Джакузи" с въздушни и водни джетове за комбинирано въздействие.
Басейните, разположени във външното постранство, са впечатляващи на фона на вечно зелената планина. Те служат предимно за релакс и отмора на деца и възрастни.
И още ... калолечение и луголечение, сауни и парни бани, физиотерапия, кинезитерапия и масажи, климатопрофилактика и климатолечение, лекарски кабинети, козметика.

Услуги в хотела
- 24 часа Румсервиз
- 24 часа пране и гладене
- Лекар и медицинско обслужване
- Бюро за резервации, пътуване и такси обсужване
- Сувенирен магазин, фризьорски салон, магазин за модни облекла
- Паркинг с капацитет до 120 автомобила
- Турове и екскурзии
- Сейфове за ценности

 


 

Период


 

 

Тип стая


 

 

Тип изхранване


 

 

Цена


 

 

01.04.2014 - 14.06.2014


 

 

Единична стандартна


 

 

Закуска


 

 

82.00 Лв.


 

 

Двойна


 

 

Закуска


 

 

106.00 Лв.


 

 

Двойна лукс


 

 

Закуска


 

 

125.00 Лв.


 

 

Апартамент-студио


 

 

Закуска


 

 

156.00 Лв.


 

 

Единична стандартна


 

 

Закуска и вечеря


 

 

98.04 Лв.


 

 

Двойна


 

 

Закуска и вечеря


 

 

138.00 Лв.


 

 

Двойна лукс


 

 

Закуска и вечеря


 

 

158.00 Лв.


 

 

Апартамент-студио


 

 

Закуска и вечеря


 

 

188.00 Лв.


 

 

15.06.2014 - 13.09.2014


 

 

Единична стандартна


 

 

Закуска


 

 

95.00 Лв.


 

 

Двойна


 

 

Закуска


 

 

132.00 Лв.


 

 

Двойна лукс


 

 

Закуска


 

 

152.00 Лв.


 

 

Апартамент-студио


 

 

Закуска


 

 

182.00 Лв.


 

 

Единична стандартна


 

 

Закуска и вечеря


 

 

111.00 Лв.


 

 

Двойна


 

 

Закуска и вечеря


 

 

164.00 Лв.


 

 

Двойна лукс


 

 

Закуска и вечеря


 

 

184.00 Лв.


 

 

Апартамент-студио


 

 

Закуска и вечеря


 

 

214.01 Лв.


 

 

14.09.2014 - 31.10.2014


 

 

Единична стандартна


 

 

Закуска


 

 

82.00 Лв.


 

 

Двойна


 

 

Закуска


 

 

106.00 Лв.


 

 

Двойна лукс


 

 

Закуска


 

 

125.00 Лв.


 

 

Апартамент-студио


 

 

Закуска


 

 

156.00 Лв.


 

 

Единична стандартна


 

 

Закуска и вечеря


 

 

98.04 Лв.


 

 

Двойна


 

 

Закуска и вечеря


 

 

138.00 Лв.


 

 

Двойна лукс


 

 

Закуска и вечеря


 

 

158.00 Лв.


 

 

Апартамент-студио


 

 

Закуска и вечеря


 

 

188.00 Лв.


 

Всички цени са на стая/апартамент на вечер и включват:
• нощувка
• закуска
• ползване на басейн, сауна, парна баня, джакузи, фитнес зала
• интернет достъп
• паркинг
• туристическа застраховка
• курортна такса
 

Цената не включва:
• допълнителни хотелски услуги
• доплащане за обяд - 18.70лв/ден за възрастен и 10.70лв/ден за дете /03 - 12.99г./
• Великденски обяд /не е задължително/ - 45.40лв за възрастни и 22.70лв за деца /03 - 12.99г./
ДДС:
Цените включват 9% ДДС. Цените са крайни за клиента.

Забележка:
• Дете /03 - 12.99г./ настанено на редовно легло - фиксирано доплащане.
• Дете /03 - 12.99г./ настанено на редовно легло - фиксирано доплащане.
• Възрастен настанен на допълнително легло - фиксирано доплащане.
Условия за анулация:
Период: 01.04.2014-31.10.2014

• Анулации без неустойка се правят до 2 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база. При неявяване - 1 нощувка.