тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Перлите на Европа ПАРИЖ + Швейцария - Дневни преходи!

Екскурзия ПАРИЖ + Швейцария

10 дни/9 нощ.

Дестинация: Франция

Курорт: Париж

Транспорт: Автобус

Дати: 29.03-07.04; 10-19 Май; 7-16 Юни; 12-21.Юли;

Цена от: 1347 лв.

     Перлите на Европа  Париж + Швейцария

               ЕКСКУРЗИЯ ДО ПАРИЖ        

(Австрия,Германия,Франция,Швейцария,Италия) - 10 дни

(само Дневни преходи !!!) 

 

IMG 4042 260x260 Когато бяхме в Париж!

Париж – градът на влюбените. Наречен така заради многото влюбени или влюбили се по бреговете на река Сена. Ние също се влюбихме в този град. Влюбихме се в неговите прекрасни сгради, просторни площади, широки улици и прекрасни хора…

Париж, най-красивият град, който сме посещавали до момента. Градът на влюбените и надеждите. Много се е писало и ще се пише за този невероятен град и причината да опиша нашето посещение там е, за да подканя хората, които не го познават  да го опознаят с Мивеки Холидейс.

                           

    

       

                     За повече информация и резервации телефони:  Gsm: 0886 883 282             

                                             

                                              Програма: Пролет/Лято  Париж 2024

1 ден - Отпътуване в 06:00 ч. (Руски паметник) по маршрут София- Белград- Будапеща. Вечерта пристигане в унгарската столица. Нощна панорамна обиколка на Будапеща – Будайската крепост, от които се разкрива прекрасна панорама към Парламента, река Дунав и Пеща,  издигната от Хабсбургите, неоготическия Парламент – символ на града и построен с цел да засенчи този в Лондон. Панорамната обиколка продължава по бул. „Андраши”, известен с музеите и галерии разположени от двете му страни и Площада на героите. От площада започва началото си и прекрасния градски парк със средновековния замък Вайдахуниад.Настаняване в хотел.Нощувка. 

 2 ден Будапеща-Залцбург

Закуска. Отпътуване за Залцбург. Отпътуване за Залцбург. Панорамна разходка из Историческата част на града: Къщата на Моцарт, Домплац,Двореца Мирабел.  Свободно време. Нощувка в района Залцбург/Мюнхен.

3 ден - Мюнхен-Страсбург

Закуска.Отпътуване за Мюнхен. Кратка панорамна разходка в сърцето на Мюнхен. църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури.  Отпътуване за Страсбург. Нощувка в района на Страсбург.

4 ден- Страсбург-Париж

Закуска в хотела. Културна програма в съцето на Страсбург:Катедралата и квартала “Малка Франция”. Нощувка в Страсбург. Свободно време. Отпътуване за Париж.Нощувка в Париж.

5 ден Париж

Закуска. Отпътуване за Париж. Панорамна обиколка на Париж -Триумфалната арка, Шан'з Елизе, площад Конкорд и др. Изкачване на Айфеловата кула. Автобусната панорама на Париж.Нощна разходка на Париж.Нощувка в Париж.

 
6 ден -  Париж
Закуска. Панорамна обиколка на Париж - в Латинския квартал разглеждаме Сорбоната, Пантеона (отвън), Люксембургската градина, Дома на инвалидите с гроба на Наполеон (отвън), Нотр Дам, Площада на Републиката, площад Конкорд.По желание след обяд – разходка с корабче по Сена. разходка в квартала на художниците Монмартър с площад "Тертер и църквата "Сакрекьор".Ношувка в Париж.
 
 
7 ден Париж
Закуска.  Трансфер до Версай (отвън) през супермодерния квартал Дефанс. Отпътуване за Швейцария. Нощувка.
 
 
8 ден Швейцария
Сутринта.   Панорама на Швейцарската ривиера - Женева, Лозана, Монтрьо. Програма по брега на  езерото Леман(Женевското езеро). Панорама на Женева, цветния часовник и др. В Лозана разглеждаме Университета, Музея на Олимпийското движение (отвън), Монтрьо - перлата на Швейцарската Ривиера. Фото пауза на паметника на легендата Фреди Меркюри - един от основните композитори на рок-групата "Куин". Фотопауза при замъка "Шийон" - най-известният замък в Швейцария. Преминаваме през прохода Сан Бернар и влизаме  в Северна Италия за нощувка в района на Милано.

     Статуя на Фреди Меркюри в Монтрьо на брега на Женевското езеро

9 ден –  Милано

 Закуска. Панорамна пешеходна разходка в сърцето на Милан. Отпътуванe

Словения.Ношувка в района на Любляна.

10 ден -  Закуска. Пешеходна туристическа програма в центъра на града: Катедралата Св.Николай, Кметството,Централния пазар, Тройния мост.Отпътуване за България. Пристигане в София късно през нощта..

 

 ЦЕНА:   

  • 450 лв. Доплащане за настаняване в единична стая

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

    - транспорт с автобус 3* - всички екстри (климатик, телевизор,минибар)

     - 9 нощувки, 9 закуски
     - Водач по време на цялото пътуване 
     - пешеходна разходка на Будапеща
     - пешеходна разходка в Залцбург
     - панорамна автобусна обиколка на Страсбург + пешеходна разходка в историческия център
     - панорамна разходка в Милано
     - две панорамни обиколки на Париж + пешеходна разходка в историческия център
     - Пешеходна разходка - Мюнхен
     - Пешеходна разходка на Милано
     
    
 

 

ЦЕНАТА  НЕ ВКЛЮЧВА:

     - медицинска застраховка на стойност 5 000 евро : 20 лв. до 65г. - над 70 г. 25 лв.

      - Входове за обектите (билети за Айфелова кула, Лувър, Версай и др.) Важно: всеки турист си закупува билет за съответния обект сам на място.

     - Разходи от личен характер

     - Допълнителните eкскурзии по програмата се планират и заплащат преди отпътуването

       - Панорамна разходка Кораб от река Сена 

       - Панорамна разходка на Швейцария - 100 лв

       - Трансфер до Двореца Версай с Дефанс - 50 лв

      - Пещеходна разходка на Любляна - 30 лв

      - Градска такса - 3-4 евро на ден на човек (задължително доплащане).

       
 

    

Възможен трансфер: в двете посоки от Бургас - 60 лева; Сливен – 50 лева; Стара Загора – 45 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева - при минимум 16 човека

 

 

Общи условия: 

- Офертата е валидна при набрана група от 45 човека ! Срок за уведомление ако групата не е набрана 7 дни преди датата на заминаване. 

- Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.               

- Необходими документи - само Лична карта !
 
- Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща капаро в размер на 300 лв на човек.
 

 

 

Застраховки:

  • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, 
  •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
  • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
 
                                                              ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024
 
Етикети:
 
ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2024,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,ЕКСКУРЗИЯ ПАРИЖ 2019,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Автобусна Екскурзия Париж+Швейцария,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж автобус,Париж,Париж,Париж екскурзия,Париж екскурзия,Париж екскурзия.Париж, Екскурзия Париж