тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем




Eкскурзия във Венеция - самолет

Екскурзия в Италия,Венеция, самолет

4 дни / 3 нощувки

Дестинация: Италия

Курорт: Венеция

Транспорт: Самолет

Дати:

Цена от: 890 лв - самолет !

                        Екскурзия в Италия,Венеция-самолет

(Всеки месец Екскурзия до Венеция със самолет )

 Офертата е валидна за ранни записвана с депозит 50%

 доплащане 20 дни преди датата на отпътуване;

 Ранни записвания 

 690 лв - цената е до изчерпване на местата и може да се повиши при покачване на цените на авиокоманията или хотелите;

 1 Ден- Отпътуване от София със самолет

Пристигане в Тревизо. придвижване и  настаняване в хотел в района на Местре или Тревизо. Свободно време в Тревизо привлекателно градче в североизточна Италия
с много елегантна средновековна архитектура, пресичащи града канали с бистра вода.
Площадите и катедралите карат времето да спира, истинско съкровище на Италия. Нощувка.

 2.Ден- Венеция

 Закуска. Туристическа програма на български език във Венеция, за която казват, че е най-великата авантюра в историята на Европа. Град на велики умове, таланти, събития, престъпления и открития, победи и поражения. В "града на водата", картата е излишна. Тук е невъзможно да се загубите, макар че има доста отвличащи  вниманието ви обекти: площадът „Сан Марко”, приличащ на огромна мраморна зала, „най-красивият в света”, както казва Наполеон за него; тук можете да видите всичко най-важно във Венеция: величествена църква, готика, ренесанс, барок, старото и новото седалище на градската управа, Часовниковата кула, Кампаниле... Базиликата “Сан Марко”: за пищната си архитектура, позлатени византийски мозайки и статута й като символ на венецианското богатство и могъщество, от 11 век насетне сградата е известна още и като „Златната църква“. Двореца на Дожите – в миналото седалище на венецианското правителство, а днес музей с богата колекция от платна на известни майстори: Веронезе, Тициан, Тинторето и др.; Моста на въздишките, Канале Гранде – най-големият воден булевард във Венеция, около който са разположени над 200 представителни дворци на богати венециански фамилии. Много от тези дворци днес функционират като музеи, казина, хотели. Над Канале Гранде минават четири моста, най-популярен сред които е мостът РиалтоСвободно време. По желание разходка с корабче по Канале Гранде около (15.00 evro). По желание разходка с корабче до прочутите острови в сърцето на Венецианската лагуна: Мурано известен с ателиетата за художествено стъкло и Бурано  островът на дантелите.Отпътуване.  Нощувка.  

3 Ден - Закуска. Свободно време за Венеция.или по желание екскурзия до Верона.Туристическа програма във Верона, наричана още „Градът на любовта”, заради едноименната Шекспирова трагедия „Ромео и Жулиета”, но също така известна и със своето вино „Бардолино”. Разглеждат се (отвън) Арена ди Верона – най-големият оперен театър на открито в Европа; къщата на Жулиета, от рода Капулети; гробницата на Жулиета. Пиаца дел Синьори: в центъра на площада се намира статуята на Данте Алигери, живял в изгнаничество във Верона  продължение на 13 години. Пиаца дел Ербе: форумът на някогашния римски град, който и днес си остава своеобразното сърце на града, около площада са разположени Търговският дом /1301 г/, градската управа - Ратуша, 83-метровата кула Ламберти /1172 г./, наричана още Кулата с камбаните, както и готическият фонтан на Веронската Мадона от 1368 г. Замъка Кастелвекио, построен от рода Скалиджери, който управлява Верона през Средните векове. Нощувка.

4 Ден - Закуска. Свободно време. Възможност за самостоятелна разходка във Венеция, Падова или Тревизо.Трансфер до Летището.

  Отпътуване за България.

 

Цената включва:
Самолетен билет София - Венеция- София;
Летищни такси;
Салонен багаж (ръчен) до 10 кг /с размери 40x20x25 см  /куфар за документи, дамска чанта или чанта за лаптоп/;
3 нощувки със закуски в района на Венеция в хотел 3* / използвани хотели Agli Artisti 3*, Tre Archi 3* , Tintoretto 3*, Locanda Armizo 3*, Pantalon 3*, Nazionale 3* или подобен/;


Цената не включва:
Градска такса от около 3 евро на човек на вечер – заплаща се на рецепцията на хотела;
чекиран багаж до 20 кг /25 евро, ако се добави при резервация - 40 евро на посока, ако се добавя впоследствие/
доплащане за медицинска застраховка за лица до 65 г. 15 лв  над 65 г.- 20 лв.;
Входни такси за музеи, билети за корабчета и градски транспорт;
Автобусен билет за шатъл от летището до централната гара на Венеция – 15 евро на човек в посока или трансфер до Хотела 

Застраховка "Отмяна на пътуване"(Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

  • Забележка: Цените на багажа търпят промени, наложени от авиокомпанията;


Допълнителни екскурзии:
Екскурзия класическа Венеция  - 35 евро при минимум 2-ма; /в цената не са включени входни такси за музеи, билети за корабчета и градски транспорт/.
Посещение на църквата Сан Марко, с музея на църквата, Златния олтар и трезора с екскурзовод на български език – 35 евро при минимум 2-ма; /в цената не са включени входни такси за музеи, билети за корабчета и градски транспорт/.
остров Мурано разглеждане на острова и посещение във фабрика с екскурзовод на български език – 46 евро при минимум 2-ма; /в цената не са включени входни такси за музеи, билети за корабчета и градски транспорт/.

Екскурзия до Верона с водач на български език и туристическо обслужване - около 35 евро/човек. Заплаща се на място;

Цени на музеите във Венеция:
Маршрутно корабче по Канале Гранде за 60 мин. –8.00 EUR;
Двореца на Дожите - 26 EUR
Двореца на Дожите + Музея Корер + Сансовиновата библиотека – 36 EUR (раб.време от 22.03 до 03.09 9-19ч. и от 03.11 до 22.03 8.30-17ч.);
Ка д`Оро – 7 EUR;
Базиликата Сан Марко – Иконостаса – 2 EUR + Венецианските коне – 5 EUR;
Кулата Сан Марко – 8 EUR;
Галерия Академия + Палацо Гримани – 9 EUR (раб.време 9-19ч. и 9-14ч. в неделя).

ВАЖНО!
За да направите резервация е необходимо да изпратите трите имена на пътуващите на латиница, ЕГН, вид, номер и валидност на документа за самоличност, с който ще пътувате, както и депозит в размер на 50% oт цената на екскурзията. Остатъка е необходимо да се доплати до 20 дни преди датата на отпътуване
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Екскурзията е тип индивидуална без водач!
Цената е валидна до изчерпване на местата по ниските класи в полета и посочените цени подлежат на препотвърждение!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.


Туроперторът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Италия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !