тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната

Автобуси
Под Наем
Екскурзия до Гардаленд с Венция-Верона-Загреб

Екскурзия Венеция-Верона с Гардаленд

5 дни/3нощ.

Дестинация: Италия

Курорт: Курорт

Транспорт: Автобус

Дати:

Цена от: 249 лв

 Екскурзия Венеция-Верона-Загреб  с  Гардаленд

 

Посещение на Гардаленд

 

 

Гардаленд парк е номер 1 Увеселителен парк в Италия, с най-дълга история и един от най-важните сред парковете на европейско ниво.Простира се на площ от 3 мил. хектара, включващ хотел като от приказките. Разполага с 32 тематични атракции, 4 различни села и Gardaland Sea Life Aquarium.

Местоположение: Кастелнуово (Castelnuovo), на няколко километра от Верона (Verona)

Акценти: най-популярните обекти в парка са: влакчето "Sequoia Adventure", "Blue Adventure" и "Вълшебната планина" , тур през Fantasy Kingdom с "Funny Express", циркови представления за всички възрасти, Gardaland Sea Life Aquarium

Паркът Гардаленд е разделен на три тематични зони:

  • Екстремните атракциони са събрани в зоната Адреналин;
  • Зоната с повече спокойствие носи името Приключение;
  • За най-малките е подходяща зоната Фантазия.

 

 

                                                           

Програма на екскурзията

1 ден
6:00 ч. - отпътуване от площад Ал. Невски, София.
Пристигане в Загреб привечер. Туристическа програма – площад Бан Йосип Йелачич, посещение на катедралата, известна с неоготическите си камбанарии и съкровищница, църквата Сан Марко , Парламента, Кървави мост и др.
Нощувка.
2 ден
Закуска. Отпътуване за Верона. След обяд пристигане и разходка - къщата на Ромео и Жулиета, амфитеатъра Арена ди Верона, площад Ебре, площад Бра. Малкото градче е включено в списъка на ЮНЕСКО заради множеството архитектурни и исторически паметници от средновековието и от римско време. За запазеното изкуство от това време може да се съди и от музея на средновековните фрески (стенописи), показващи изяществото на художниците от миналото, които като пъстрота и като сюжетност наподобяват изящните византийски фрески.
Свободно време . Нощувка в района на Верона. 
3 ден
Закуска.Срещу допълнително заплащане разглеждане на езерото Гарда. Най-голямото италианско езеро е любимо място за отдих не само на италианците. От всяка точка на брега се разкриват прекрасни гледки към спокойната вода. 
Посещение на  градчето Сирмионе, където ще се почувствате като в средновековна приказка. 
Отпътуване за Гардаленд, където Ще имате възможност да се насладите на  увеселителния парк Гардаленд – най-големият тематичен парк в Италия, на пето място в света сред атракционните паркове, със забавления за всички възрасти, разделени на четири групи – адреналин, фантазия, приключения и шоу.
Който не посети Гардаленд, ще посетим живописните градчета Бартолино и Десенционе. Отпътуване за  хотела с цялата група. Нощувка в района на Венеция.
4 ден
Закуска.
Отпътуване за Пунта Сабиони, откъдето с корабче отпътуване за Венеция. 
Пешеходна разходка с разглеждане на площад Сан Марко, Камбанарията, Двореца на дожите (отвън), едноименната Катедрала, Моста на въздишките.Моста Риалто и др. Свободно време за разходки, гондоли и посещение на музеи по избор. Около 18:00 ч. отпътуване за България.
Ден 5
Пристигане в София на площад Ал. Невски около обяд

 

Цената включва:


• 1 нощувки със закуски в хотел 3* в района на Верона
• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Загреб

• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Венеция

• Транспорт с туристически автобус
• Панорамна и пешеходна обиколка на Загреб
• Водач от агенцията

Цената не включва:


• Медицинска застраховка – 2 лв/ден до 65 г и 3 лв/ ден над 65 г
• Пешеходна обиколка на Верона - 10 евро
• Корабче от Пунта Сабионе (двупосочен билет до Венеция и обратно) - 28 евро
• Разглеждане на езерото Гарда – 20 евро.

• Разглеждане на Гарда+ Трансфер до Гардаленд  – 20 евро

• Градска такса (city tax) – 1.50 евро на човек на нощувка в 3 звездни, 2 звездни хотели. Разходи от личен характер и музейни такси / задължителни/
• Вход за Гардаленд – от 20 евро до 40 евро в зависимост от времето на престой /закупува се на място/.

 

Етикети:

Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд,Екскурзия до Гардаленд, Екскурзия до Гардаленд, Екскурзия до Гардаленд, Екскурзия с Гардаленд, Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд, Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд, Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия с Гардаленд,Екскурзия Венеция-Верона с  Гардаленд.