тел: + 359 2 980 57 75; + 359 2 929 40 70;

Мивеки Б.К.

Туроператор

Лиценз PK-01-6353

Уважаеми приятели , с радост Ви съобщаваме , че възстановяваме работата ни с клиенти в офисите. Благодарим за доверието и подкрепата . Всички програми , по които ще осъществяваме екскурзиите , ще се потвърждават с минимален брой туристи - 6 души ! Всички противоепидемични мерки и препоръки от МЗ ще се спазват стриктно !
Екскурзии и почивки
Почивки с автобуси
Почивки със самолет
Екскурзии и почивки в България
Хотели в чужбина
Хотели в страната Еднодневни екскурзии чужбина 2021 КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА 2021 НА ПЛАНИНА и МОРЕ В БЪЛГАРИЯ с ТРАНСПОРТ Предколедни екскурзии, Коледа

Автобуси
Под Наем
Предколедна Прага с Виена- Дневни преходи

Eкскурзия Прага с Виена,Братислава- Будапеща - Дрезден -Дневни преходи

6 дни / 5 нощувки

Дестинация: Чехия

Курорт: Прага

Транспорт: Автобус

Дати: 15.12-20.12.2020

Цена от: 295 лв

              Екскурзия в Прага с Виена,  Будапеща, Братислава и Дрезден 

                                               (Дневни преходи)

 

                                              

 

За РЕЗЕРВАЦИИ:   на Gsm: 0886 883282; 02 980 57 75

Адрес: Неофит Рилски 31 (партер)    

                                                                                        

                                                              Програма: 6дни/5нощувки

1 Ден -  София-Будапеща 750 км.

Отпътуване в 05:30 ч. (пл. Руски паметник или Ал. Невски) по маршрут София- Белград- Будапеща. Вечерта пристигане в унгарската столица. Нощна панорамна обиколка на Будапеща – Будайската крепост, от които се разкрива прекрасна панорама към Парламента, река Дунав и Пеща,  издигната от Хабсбургите, неоготическия Парламент – символ на града и построен с цел да засенчи този в Лондон. Панорамната обиколка продължава по бул. „Андраши”, известен с музеите и галерии разположени от двете му страни и Площада на героите. От площада започва началото си и прекрасния градски парк със средновековния замък Вайдахуниад.Настаняване в хотел.Нощувка в Будапеща (в самия града)

2 Ден - Виена-Прага

Закуска. Отпътуване за Виена. Австрийската столица е един от най-богатите градове на Европа - символ на аристократизма, модерните изкуства и музиката. Яркият ѝ колорит и изтънчен вкус днес привличат туристи и гости от цял свят. Свободно време или, по желание и срещу доплащане, посещение на двореца и градините Шьонбрун и туристическа програма. Дворецът е строен през ХVІІ - ХVІІІ век, по подобие на Версай, като лятна резиденция на императорското семейство. От 1996г дворецът, заедно с парка и зоологическата градина (най-старата в света), е включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно културно и историческо наследство. Той е един от най-посещаваните туристически обекти във Виена. Панорамна обиколка на града: Операта; Щефансдом; Кертнерщрасе; площад Грабен; дворецът Хофбург; Паметникът на Мария Терезия; Кметството; Катедралата; Къщата на Моцарт. Свободно време. Отпътуване за Прага. Пристигане вечерта. Настаняване. Нощувка.

3 Ден - Прага

Закуска. Панорамна разходка в  Прага -  чешката столица е известена многообразната си архитектура от различни периоди - барок, рококо, готика, романтизъм,страна вярна на традициите си, с оживената и достолепна Прага и с провинциалните старинни градове, с Бохемския кристал и Музиката на Дворжак, с анекдотите за Швейк и сянката на Вацлав Хавел, привлича любители на културни забележителности и архитектурни шедьоври, на най-вкусната бира в света и пражката шунка … Чуйте легендата за Либуше, сънувала сън за чуден град, наречен Прага, който…” ще позлати звездите – с могъща Катедрала, Часовникова кула, замъци и площади…”.Пешеходна обиколка в Старата част на Златна Прага – Старе месте, световноизвестният Златен град е културно и духовно средище, което от десетилетия привлича творци от цял свят. Туристическата обиколка включва: централният площад на Стария град – катедралата Св. Тин, Кметството с музикалните фигури, Карловия мост с каменните фигури на светци, включително на Св. Св. Кирил и Методий, църквата Св. Николай,  продължава се по бул. „Вацлавски Намести” до Народния музей с паметника на добрия крал Венцеслав.Нощувка в Прага. 

4 Ден - Прага-Дрезден - 150 км

 

Закуска. По желание и срещу доплащане - еднодневен тур до Дрезден - красива немска туристическа дестинация, която няма как да не ви направи впечатление. Разположен на река Елба, този град предлага на своите посетители страхотни гледки, невероятна архитектура, възстановени сгради и паметници, които разкриват за величието на района. Разглеждане на Дрезден: Цвингерът; Фрауенкирхе; Замъкът (отвън). Възможност за самостоятелно посещение на Дрезденската галерия (помещаваща се в Цвингера) с една от най-богатите картинни колекции в света, съхраняваща картини на Рафаело, Тициан, Рубенс, Рембранд, Ван Дайк, Дюрер, Мурийо, Пусен и други. Посещение на Мол Дрезден и на третия по големина коледен базар в Европа. Нощувка. Посещение на" Мол Дрезден".  Нощувка в Прага.

  

5 Ден - Прага-Будапеща

 Закуска. Отпътуване за Будапеща. Туристическа обиколка на града - Будайската крепост, река Дунав и Пеща, издигната от Хабсбургите, Парламентът в неоготически стил - символ на града и виждащ се от всяка точка по поречието на реката, бул. Андраши, известен с музеите и галерии, разположени по продължението му, Базиликата Св. Стефан. Тя е кръстена в чест на първия крал на унгарското кралство - Ищван. Вътрешността на храма изненадва със своите размери и елегантност. Църквата притежава много изящни стенописи, мозайки, статуи и красиви олтарни фигури. В строителството и декорацията са използвани 150 вида мрамор.
Нощувка в Будапеща.

6 Ден

Закуска. Разходка с корабче по Дунав. Отпътуване за България -  вечерта пристигане в София.Цената включва:

 • 5 нощувки със закуски, съответно 2 нощувки в Будапеща или района, 3 нощувки в района на Прага 
 • Панорамна обиколка в Будапеща;
 • Панорамна обиколка на Виена
 • Водач-представител на фирма Мивеки Травел по време на цялото пътуване.

 

Цената не включва:

 • Пътни такси 35 евро
 • Хотелски градски такси за всички хотели по 1,5 евро на ден  
 • Панорамна разходка на Дрезден - 18 евро - минимален брой туристи 30 човека
 • Панорамна обиколка на Прага с екскурзовод - 15 евро
 • Панорамна и пешеходна обиколка на Виена, плюс трансфер до двореца Шьонбрун - 15 евро (без включен билет за двореца)
 • Панорамна разходка с кораб по Дунав в Будапеща при мин. 25 туристи – 15 евро на човек;
 • Доплащане за единична стая - 140 лева;
 • Медицинска застраховка с асистънс и покритие 2000 евро - 12.50 лв. Доплащане задължително в офиса на Мивеки Травел
 • Допълнителните eкскурзии по програмата се планират при подписване на договор и се заплащат 20 дни преди датата на отпътуването.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата
 • Разходка с корабче по река Вълтава - 20 евро
 • Важно ! Задължително е ползването на поне една от дупълнителните програми.

 
 При посещение на Чехия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в чешки крони, от България. - Препоръчително да си смените за двама около 100 лв в Крони.

При посещение на Унгария, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите във форинти, от България.  - Препоръчително да си смените за двама около 20 лв в Форинти .                                               
При транзитно преминаване през Сърбия е препоръчително да си обмените по  10 лв на човек - Динари.

 

    Застраховки:

 • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0370010002259 до 18.09.2020
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
 •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
 • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.

 

 

 

                                                         Ако оферта ви харесва? ...  

 • Обадете ни се за да ви разкажем повече - 02 9805775; 0886 883282

 

 

 Екскурзия Прага с Виена, Будапеща и Дрезден

Етикети:

Екскурзия Прага,Екскурзия до Прага,Прага Екскурзия,Прага, Екскурзия Прага-Виена,Екскурзия до Виена,Екскурая Виена,Виена Екскурзия,Екскурзия Прага,Екскурзия Прага,Ексурзия Виена-Будапеща, Будапеща,Виена-Прага, Екскурзии Прага, Прага Екскурзии, Екскурзия Прага-Виена, Екскурзия до Прага,Екскурзии,Прага,Екскурзии,Виена,Прага,Дрезден, Автобусна екскурзия Прага,Прага Автобусна Екскурзия,Виена автобусна Екскурзия.Екскурзия Прага автобусна екскурзия,Екскурзия Прага,Екскурзия Прага,Екскурзия Прага,Проция Прага, Екскурзия Прага-Виена 30.03,Прага,Виена, Автобусна екскурзия Прага, Промоция Виена.Екскурзия Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия до Прага,Екскурзия Виена, Екскурзия Виена, Екскурзия до Прага,Екскурзия Виена, Екскурзия Виена,Екскурзия до Прага,Екскурзия Виена, Екскурзия Виена,Екскурзия до Прага,Екскурзия Виена, Екскурзия Виена,Екскурзия до Прага,Екскурзия Виена, Екскурзия Виена,Екскурзия до Прага,Екскурзия Виена, Екскурзия Виена,Екскурзии Прага,Екскурзии Прага, Екскурзии Прага,Екскурзии Прага,Екскурзии Прага,Екскурзии Прага,Екскурзии Прага, Прага-Виена,Предколена екскурзия Прага с Виена- Дневни преходи,Предколена екскурзия Прага с Виена- Дневни преходи ,Предколена екскурзия Прага с Виена- Дневни преходи ,Предколена екскурзия Прага с Виена- Дневни преходи,Предколена екскурзия Прага с Виена- Дневни преходи, Оферти екскурзии Прага.